Огласи / Повици

Продолжен рок: Јавен повик за вработување на проектнa асистентка

Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство објавува јавен повик за вработување на проектна асистентка на определено време. Проектна асистентка Работни обврски Организира

Прочитај повеќе

Конкурс за вработување – Финансиска координаторка во Извршната канцеларија на Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство објавува конкурс за вработување на Финансиска координаторка во Извршната канцеларија на определено време во период од

Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање Координаторка на Женски центар за поддршка – Тетово

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство и Здружение на психолози, советувачи и психотерапевти КОРТЕКС – Тетово, објавуваат Конкурс за ангажирање на Координаторка

Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање на експерт/ка за подготвување на интерни организациски документи

Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство (Национална мрежа) со финансиска поддршка од Шведската Фондацијата Kvina till Kvina (Kvina till Kvina Fondation), во

Прочитај повеќе

Стани член

Националната мрежа против насилство врз жената и семеното насилство е оворена за членство на сите

Повик за ангажирање лице за изработка Програма за развој и обезбедување на одржливост на специјализирани услуги за помош и поддршка на жени жртви на родово базирано и семејно насилство во Тиквешкиот регион

Здружение за родова еднаквост Визија Кавадарци, во рамки на проектот ,,Застапување за обезбедување на адекватна помош и поддршка на жени жртви на насилство и семејно

Прочитај повеќе

Повик за учество на обука на тема „Одговор на антифеминистичкото движење во Македонија“

Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство, во рамки на проектот „На пат кон ЕУ: Спречување на насилството врз жените во Република Северна

Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање на Координаторка на Женски центар за поддршка – Скопје

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство, објавува Конкурс за ангажирање на Координаторка на Женски центар за поддршка – Скопје. Кандидатките треба да

Прочитај повеќе

Повторен повик за надворешен/а евалуатор/ка на проектот „Институционализирање на квалитетни услуги за рехабилитација и интеграција за преживеаните од насилство“

Автономниот женски центар (АЖЦ), заедно со партнерските организации, објавува Повик за надворешен/а евалуатор/ка на проектот „Институционализирање на квалитетни услуги за рехабилитација и интеграција за преживеаните

Прочитај повеќе

Повик за надворешен/а евалуатор/ка на проектот „Институционализирање на квалитетни услуги за рехабилитација и интеграција за преживеаните од насилство“

Автономниот женски центар (AWC), заедно со партнерските организации, објавува Повик за надворешен/а евалуатор/ка на проектот „Институционализирање на квалитетни услуги за рехабилитација и интеграција за преживеаните

Прочитај повеќе