Промотивни и информативни материјали

Сè што ТРЕБА да знаеме за Конвенцијата на Советот на Европа за спречување и борба против насилството врз жените и домашното насилство!

Конвенцијата на Советот на Европа за спречување и борба против насилството врз жените и домашното насилство, препознатлива како Истанбулска конвенција, има за цел да воспостави

Прочитај повеќе